رئیس کمیسیون امنیت ملی:

پاسخ ایران در برابر خطای محاسباتی دشمن کوبنده‌تر از جنگ ۱۲ روزه خواهد بود 

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات و تهدیدات اخیر رژیم صهیونی گفت: اگر دشمن خطای محاسباتی کند با اقدامی به مراتب کوبنده‌تر از جنگ ۱۲روزه مواجه خواهد شد.

به گزارش سراج24؛ ابراهیم عزیزی ضمن تشریح مسائل مهم منطقه‌ای و بین‌المللی اظهار کرد: امروز ایران اسلامی به مدد توسل به ائمه اطهار و حضرت زهرا(س) با ولایت‌مداری و انسجام ملی، قدرتمندتر از گذشته به راه پرافتخار خود ادامه می دهد.

وی با اشاره به تجاوز وحشیانه رژیم صهیونی به ایران و برخورد قاطع نیروهای مسلح با این رژیم بیان کرد: این رژیم بر خلاف همه موازین بین‌المللی و حقوقی به کشور حمله کرد و با ترور فرماندهان و بمباران منازل مسکونی و کشتن کودکان و زنان بار دیگر چهره وحشی و ددمنشانه خود را نشان داد.

عزیزی افزود: ترور نشانه عجز و ناتوانی یک نظام سیاسی است هر چند که رژیم صهیونی یک رژیم بی‌هویت و جعلی است و کسانی به ترور روی می‌آورند که از رویارویی در میدان جنگ می‌هراسند.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی ضمن هشدار به دشمن و رژیم صهیونی در صورت اقدام مجدد علیه ایران بیان کرد: این بار دشمن مطمان باشد در صورت خصومت و شرارت، با برخوردی به مراتب سهمگین‌تر مواجه خواهند شد.

انتهای پیام 

اخبار مرتبط